گزارش دکتر سید مهدی حسینی فرد، رئیس شورای استانی کرمان، از فعالیت های واحد استانی کرمان در ایام شیوع کرونا

گزارش دکتر سید مهدی حسینی فرد، رئیس شورای استانی کرمان، از فعالیت های واحد استانی کرمان در ایام شیوع کرونا

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان نظام روان شناسی و مشاوره کشور، آقای دکتر سید مهدی حسینی فرد، رئیس شورای استانی کرمان، در گزارشی فعالیت های واحد استانی کرمان در ایام شیوع کرونا را به شرح زیر بیان نمودند:

1. تشکیل کارگروه مداخله در بحران در واحد واستانی کرمان.

2. فراخوان جذب همکاری روانشناسان و مشاوران استان جهت مشارکت در سامانه ۴۰۳۰ در گروهها و کانالهای فضای مجازی و راهنمایی تلفنی آنها.

3.معرفی همکاران روانشناس به خبرنگاران صدا و سیمای کرمان و تهیه مصاحبه تصویری و اجرای برنامه رادیویی زنده در خصوص استرس و اضطراب ناشی از کرونا.

4. با هماهنگی دانشگاه علوم پزشکی کرمان و از طریق گروه تلگرامی پویش مردمی مقابله با کرونا با بیش از ۱۰۰ هزار عضو. با رایزنی و همکاری روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی کرمان هفته ای یک جلسه پرسش و پاسخ با حضور روانشناسان برگزار میگردد.

5. شیفت¬بندی مشاوره تلفنی رایگان با همکاری جمعی از اساتید دانشگاه و متخصصین حوزه سلامت روان جهت ارائه خدمات به هموطنان.

6. معرفی نماینده سازمان به ستاد استانی مقابله با کرونا و ارتباط موثر با مدیریت عالی استان و مسئولین دانشگاه علوم پزشکی و ارتباط تنگاتنگ روزانه با مدیر گروه سلامت روانی اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی کرمان.

7. برنامه ریزی آموزشی 100 نفر از روانشناسان و متخصصان جهت ارائه خدمات مشاوره رایگان به هموطنان.

8. تهیه کلیپ های آموزشی تصویری و صوتی با موضوعات : راهکارهای مقابله با استرس و اضطراب ناشی از کرونا ، مدیریت استرس در کودکان ، بهبود روابط زوجین در دوران قرنطینه.

7. تهیه پیامهای کوتاه آموزشی (تصویری و صوتی) توسط همکاران روانشناس و مشاور و نشر در فضاهای مجازی مردمی.

8. ارتباط با واحد های مددکاری بیمارستانهای معین در بستری بیماران کرونایی همکاری آموزشی و پژوهشی مشترک با دانشگاهها ، دستگاههاونهادهاجهت مقابله با کرونا با استرس و اضطراب بحران کرونا.

9. اعلام آمادگی ارایه خدمات مشاوره رایگان به کادر درمانی ارائه خدمات مشاوره رایگان به کادر درمانی بیمارستان ها و خانواده های آنها از طریق دانشگاه های علوم پزشکی.

10. ارتباط نزدیک با دستگاهها و سازمانهای خط مقدم مدیریت بیماری کرونا و تعامل سازنده با آنها و ارتقا جایگاه روانشناسان و مشاوران و برنامه های سلامت روان از طریق جلب همکاری و مشارکت در برنامه ها با تاکید بر لزوم توجه به موضوعات استرس ، اضطراب ، سوگ و مداخلات روانشناختی حین و پس از کرونا.

11. تدوین و مدیریت بسته های آموزشی :تاب آوری در مقابله با کرونا ،خود مراقبتی و دیگر مراقبتی ،کاهش استرس و اضطراب،وسواس،تاب آوری خانواده،تقویت رابطه زوجین،آموزش والدین،مهارتهای ماندن در خانه،ارتقاءسلامت روان خانواده.

12. تهیه گروههای تولید محتوی در خصوص مداخلات روانشناسی در سوگ. تابآوری خانواده در قرنطینه.تدوین دستورالعمل مداخله و حمایت های روانی و اجتماعی از بیماران مبتلا به کوید19.

13. راه اندازی کارگروههای تولید محتوا از جمله تالیف،ترجمه،تحقیق وگرداوری در زمینه مداخله روانی در مقابله با کرونا.

14. راه اندازی گروههای پیام رسان مجازی و تولید محتوای مرتبط با حوزه روانشناختی به منظور کاهش اضطراب ،استرس ،نگرانی و وسواس.

15. تشکیل تیمهای پژوهشی روانشناختی چهت مداخله پس از پزشکی برای سلامت روانی.

16. تدوین بسته آموزشی حمایت روانی –اجتماعی از بهبود یافتگان کرونایی.

17. تهیه بسته آموزشی تاب آوری پرسنل امدادی و اورژانس و بیمارستانها در بحران کرونا.