ترافیک، اختلالات روانی و رفتاری را افزایش می دهد

ترافیک، اختلالات روانی و رفتاری را افزایش می دهد
استادیار دانشگاه علوم پزشکی ارتش اظهار داشت: در دنیای ماشینی امروز، ترافیک جز لاینفک زندگی های شهری بوده و یکی از مهمترین علل بروز استرس در افراد مختلف است.
به گزارش سایک نیوز به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان،سید مظفرالدین روحانی بیش از ۲۳ درصد مردم ایران را مبتلا به اختلالات روانپزشکی دانست و ادامه داد: شایع ترین اختلالات روانپزشکی مربوط به اختلالات اضطرابی و عدم تطابق فرد با محیط پیرامون (اختلالات سازگاری) است که در این نوع اختلالات ترافیک نقش اساسی را داراست.

وی اختلال در نظم معمول زندگی ناشی از ترافیک را منجر به بروز علائم متفاوت رفتاری دانست و ادامه داد: عدم تطابق فرد با محیط پیرامون، افسردگی، بروز خشونت و پرخاشگری از جمله عوارض رفتاری ناشی از ترافیک است که علاوه بر آن احتمال خودزنی فرد در ترافیک، برای رسیدن به آرامش وجود دارد.

وی همچنین ترافیک را برای افرادی که از محیط های بسته و محدود می ترسند (کلاستروفوبیا)، بسیار خطرناک دانست و یادآور شد: با توجه به افزایش ترافیک شهری افراد باید خود را با آن تطبیق دهند تا از بروز مشکلات روانی و جسمی جلوگیری کنند.

به گفته روحانی ترافیک نه تنها موجب بروز اختلالات روانی و رفتاری در فرد می شود بلکه مشکلات و بیماری های جسمی نیز افزایش پیدا می کنند.
 در این خصوص وی استرس های شدید ناشی از ترافیک شهری را موجب افزایش ترشح آدرنالین مغز عنوان کرد و افزود: افزایش میزان آدرنالین و ایجاد استرس، موجب افزایش تپش قلب شده و در اثر تکرار این اتفاق، بروز فشار خون و دیگر بیماری ها نیز افزایش می یابد.
این روانپزشک بروز و تشدید زخم های گوارشی معده و اثنی عشر را دیگر عارضه جسمی ترافیک خواند و اذعان کرد: برخی افراد در ترافیک های شدید دچار حملات ناگهانی توآم با احساس مرگ می شوند اما لازم به ذکر است که این حملات قلبی ناشی از تشدید استرس بوده و ربطی به بیماری های قلبی ندارد.


telegram2 files