مبارزه با اضطراب ناشی از ویروس کرونا

مبارزه با اضطراب ناشی از ویروس کرونا

 

ویروس کرونای جدید فقط یک تهدید برای سلامت فیزیکی نیست، بلکه آن موجب اضطراب، ترس و تنهایی می‌شود که می‌تواند روح و روان افراد را هم بیمار کند.

به گزارش سایک نیوز و به نقل ازگروه سلامت طبنا (خبرگزاری سلامت)، یکی از اصلی‌ترین اصول حفظ سلامت ذهنی در روزهای بحرانی مانند این روزهای کرونایی، توجه به نیازهای اساسی مانند تفریح، استراحت، خواب، تغذیه مناسب و دلسوزی نسبت به خود و دیگران است.

متخصصان بهداشت روان می‌گویند، در این روزهای بحرانی که مجبور هستید در قرنطینه خانگی بمانید، باید برای تمام کارهای روزمره‌تان برنامه ریزی کنید و حتما زمانی را هم به استراحت، بازی و خوردن خوراکی‌های مغذی اختصاص دهید.

با برنامه‌ریزی، تمام فکر و توجه‌تان به سمت مسائل نگران‌کننده نمی‌رود. زیرا وقتی نتوانیم ترس و نگرانی‌هایمان را کنترل کنیم، ممکن است دچار کار و فعالیت بیش از حد شویم. این وضعیت می‌تواند سلامت روان‌مان را به خطر اندازد.

بنا به گفته این متخصصان باید تمام احساسات خود، ترس یا نگرانی را پذیرفت و قبول کرد که ترسیدن در این روزها طبیعی است. اما باید مراقب باشید که تمام روزتان را به نگرانی نگذرانید. اخبار را از منابع معتبر پیگری کنید و به شایعات توجه نکنید. همچنین تمام توصیه‌های متخصصان بهداشت و سلامت را رعایت کنید.

در این روزهای سخت و بحرانی، احساس خوش‌بینی و همدردی با دیگران بسیار حیاتی است. بنابراین با افراد دیگر که آنها هم در قرنطینه هستند، مانند دوستان و آشنایان خود، در تماس باشید و با گوش کردن به حرف‌ها و توجه به احساسات یکدیگر، می‌توانید روح و روان خود را در وضعیت مناسبی قرار دهید.

متخصصان بهداشت روان بر این باورند ارتباط و تعامل با دیگران، حتی به شکل مجازی، می‌تواند سلامت روح را حفظ کرده و جلوی پیامدهای ناشی از اضطراب را بگیرد.