به گزارش سایک نیوز به نقل از ایرنا، پژوهشگران یک شبکه مخفی از مغزهای کوچک شناسایی کردند که در فرآیند احساس درد نقش موثری دارد و میتواند درک ما را از چگونگی احساس درد در بدن متحول کند.
پژوهشگران هنوز نمی دانند که آیا این شبکه مغزهای کوچک واقعا کار می کند یا خیر، اما اطمینان دارند که این شبکه قابلیت تشخیص تغییر اطلاعات مربوط به گرما و سختی اجسام را که در مغز ذخیره شده اند و همچنین تفسیر درد را دارا می باشد.
تاکنون پژوهشگران تصور میکردند سیستم عصبی ثانوی تنها پیغامهای حسی را به مغز ارسال کرده و دستورالعملهای مغز را به اندامها منتقل میکند و قابلیت تقویت یا تضعیف این پیغام ها را دارد. اما در این تحقیقات مشخص شد این سیستم عصبی بسیار حساس تر بوده و قادر است سیگنال ها را قبل از رسیدن به سیستم عصبی مرکزی، به طور کامل تغییر دهد.
این تحقیقات تنها روی موش های آزمایشگاهی انجام شده است و برای درک صحیح عملکرد ساختار عصبی انسان لازم است نتایج این تحقیقات در آزمایشات بالینی انسانی نیز تایید شود.
با وجود این، به دلیل شباهت زیاد سیستم عصبی جوندگان و انسان، نتایج این تحقیقات دورنمای مناسبی از عملکرد سیستم عصبی ثانوی انسان نیز در اختیار می گذارد.گزارش کامل این تحقیقات در نشریه Journal of Clinical Investigation منتشر شده است.
بیشتر بخوانید: