به گزارش سایک نیوز به نقل از خبرگزاری صدا و سیما، مهرداد کاظمزاده عطوفی معاون دانشکده علوم رفتاری و سلامت روان دانشگاه علوم پزشکی ایران اظهار داشت: با توجه به شیوع افسردگی در جامعه، ضرورت دارد آموزش مهارتهای زندگی جهت پیشگیری از افسردگی و بررسیهای سالانه برای تشخیص و درمان این بیماری انجام شود.
وی افزود: آموزش مهارتهای زندگی در پیشگیری از افسردگی بسیار ضرورت دارد و آسیبهای ناشی از آن را کاهش میدهد.
وی تاکید کرد: توجه به تغذیه مناسب، ورزش، خواب و سلامت معنوی نیز از دیگر عواملی است که در پیشگیری از افسردگی موثر است،همچنین افزایش ارتباطات اجتماعی و یا عضو شدن در انواع سازمانهای مردمنهاد میتواند در پیشگیری از این اختلال اثر گذار باشد.
کاظمزاده عطوفی درباره تاثیر آمار و ارقام منفی از سوی مسئولین بر این بیماری افزود: تأثیر صحبتهای سیاستگذاران در این مسئله از عوامل اقتصادی مهمتر است، به خصوص با نزدیک شدن به انتخابات ممکن است برخی رقبای خود را تخریب و دست به افشای اطلاعاتی کنند که این نوع رفتارها مردم را نگران می سازد.
وی در این خصوص ادامه داد: با توجه به اینکه ارائه آمارهای نادرست جامعه را نگران می کند و سبب افزایش افسردگی میشود، بنابراین علاوه بر آموزش مهارتهای زندگی در جامعه، مسئولین نیز باید به پیشگیری از افسردگی توجه کنند.
کاظمزاده عطوفی در پایان با اشاره به اهمیت سلامت روان و تاثیر آن بر سلامت جسم گفت: بهتر است با افزایش آگاهی جامعه همانند چکاپ های جسمی سالانه چکاپ های سلامت روان نیز در کشور با حمایت دولت و سازمان های بیمه گر انجام شود.