تاثیر آسیب های روانی دوران کودکی بر بزرگسالی

تاثیر آسیب های روانی دوران کودکی بر بزرگسالی

به گزارش سایک نیوز به نقل از ایسنا، پژوهشگران و متخصصان استرالیایی دریافتند، سوء رفتار با کودکان می تواند لطمات طولانی مدت ایجاد کند به طوری که به درک فرد از جهان آسیب بزند و کاری کند که مغز حتی در دهه ۵۰ سالگی خود تخریب باشد.

تروما هر نوع آسیب روانی و یا فیزیکی تعریف می شود که از محیط خارجی به بدن وارد شود.

در این خصوص دیلی میل می نویسد، پژوهش یک گروه استرالیایی موسوم به Blue Knot Foundation نشان داده است که تروماها و آسیب های دوران کودکی احتمال ابتلا به بیماری قلبی، سکته مغزی، افسردگی و دیابت را در سال های آتی زندگی افزایش می دهند.

به علاوه این تروماها می توانند احتمال انجام رفتارهای پرخطر برای سلامت مانند سیگار کشیدن را افزایش دهند که می توانند منجر به کوتاه شدن طول عمر شوند.

این پژوهش همچنین نشان می دهد، افرادی که در کودکی آسیب های روانی را تجربه می کنند، حدود ۲۰ سال زودتر از افرادی می میرند که هیچ آسیب روانی در دوران کودکی خود نداشتند.
علاوه بر تاثیر تروماهای دوران کودکی بر فیزیک بدن، مشخص شده است که این تجربیات خطر ابتلا به ضعف سلامت روان را در سال های بعدی زندگی افزایش می دهند.
براساس پژوهش های انجام گرفته، کودکانی که دچار تروما می شوند اغلب در بزرگسالی به واسطه تجربه خیانت و یا سوء رفتار از سوی بزرگسالانی که قرار بوده است آنها را پرورش دهند و حفاظت کنند، دچار سوء ظن می شوند.
مطالعه روی بیش از ۲۱ هزار بزرگسال ۶۰ ساله در استرالیا که در دوران کودکی در معرض سوء رفتار قرار داشتند، نشان می دهد که در این افراد موارد ازدواج و روابط شکست خورده بسیار بیشتر است.

از دیگر مشکلات افراد دارای سابقه تروما در دوران کودکی، افزایش احتمال ابتلا به افسردگی، اضطراب، مصرف مواد مخدر و یا الکل و اعتیاد به قمار و کاهش عزت نفس می باشد، هر لازم به ذکر است درمان ها و ابزارهای شناخته شده ای برای کمک به قربانیان تروما از جمله روان درمانی با رویکردهای رفتاردرمانی و یا ذهن اگاهی وجود دارد.

 

بیشتر بخوانید:
علائم و انواع کودک آزاری را بشناسیم
کاهش استرس مبتنی بر ذهن آگاهی
شاخص های سلامت روانی را بشناسیم
مراقب سلامت روانی کودکان باشیم


telegram2 files