به گزارش سایک نیوز به نقل از مهر، پژوهشگران دریافتند سلول های ایمنی موجود در طحال در بروز اضطراب طولانی مدت پس از یک استرس روانی نقش دارند.
به گفته پژوهشگران، فراوانی گلبول های سفید خون در طحال می تواند عامل ارسال چنین پیام های به مغز باشد که منجر به بروز تغییرات رفتاری بعد از تجربه یک استرس مداوم می شود.
دانیل مک کیم، عضو تیم پژوهش از دانشگاه ایالتی اوهایو، در این باره می گوید: «یافته های ما بر این احتمال تاکید دارند که سیستم ایمنی بدن دارای اهداف درمانی برای درمان مشکلات سلامت روان است.»
پژوهشگران با مطالعه بر روی موش ها دریافتند که تغییر در سلول های ایمنی تقریبا تا یک ماه بعد از تجربه استرس در موش ها ادامه داشت.
به گفته پژوهشگران، ظاهرا استرس موجب تحریک و آزادشدن سلول های بنیادی از مغز استخوان به سوی طحال می شود. در آنجا آنها وارد سلول های سفید خون موسوم به مونوسیت ها شده و به مرور زمان گسترش می یابند. سپس طحال تبدیل به مخزن سلول های التهابی می شود.
پژوهشگران دریافته اند که در حال حاضر طحال در حسی که بعد از بروز استرس طولانی مدت در موش ها اتفاق می افتد نقش دارد و منجر به بروز اضطراب و سایر مشکلات شناختی در موش ها می شود.