به گزارش سایک نیوز به نقل بهداشت نیوز، افراد مبتلا به ترس از سوزن از وحشتزدگی یا حملات پانیک و گریه ناگهانی رنج میبرند که این امر تزریق را بسیار دشوار میکند. برخی از افراد از تپش قلب و غش نیز رنج میبرند. اینها واکنشهای دستگاه عصبی خودگردان است که کنترل آن علائم را دشوار میکند. دستگاه عصبی خودگردان(Autonomic nervous system) در برگیرنده آن دسته از نورونهای حرکتی است که فعالیت ماهیچههای صاف، تراوش غدهها، تپش قلب و روی هم رفته کنش اندامهای درونی را ساماندهی میکنند. این سامانه بهطور کلی غیرارادی بوده و بر اندام درونی بدن تأثیر میگذارد.
“الیزابت هویس این تی ولد”(Elisabeth Huis in ‘t Veld) استادیار هوش مصنوعی، استارت آپ”AINAR” را به طور خاص برای توسعه این برنامه و کمک به این افراد تأسیس کرد. وی تغییرات صورت اهداکنندگان خون در بانک خون “Sanquin” را هنگامی که افراد پس از اهدای خون حالشان بد میشد با استفاده از آشکارساز فروسرخ یا دوربین تصویربرداری حرارتی مورد بررسی قرار داد و سپس این تصاویر را در الگوریتم این برنامه قرار داد.
این برنامه بازی از دوربین سلفی گوشی هوشمند برای تجزیه و تحلیل حالات صورت استفاده میکند. این تصاویر در یک پازل به صورت رنگهای مختلف نمایش داده میشوند. هنگامی که کاربر علائم اضطراب، استرس یا غش در خود دارد این پازل به رنگ قرمز و هنگامی که احساس آرامش میکند پازل به رنگ آبی در میآید. کاربر این کار را انجام میدهد تا سعی کند قبل از اینکه چیزی تزریق کند احساسات خود را کنترل کند و آرام شود.
برنامه “AINAR “هم اکنون در دسترس است و میتوان دستورالعملهای دانلود آن را در سایت اینترنتی “AINAR “پیدا کرد. این برنامه با کمک بازخورد کاربران بیشتر توسعه خواهد یافت. هویس این تی ولد امیدوار است این برنامه تا قبل از تابستان در دسترس همه قرار گیرد.
بیشتر بخوانید:
مغز ما چگونه فرآیند ترس را طی می کند؟
«استرس» کجای مغز ما خانه میکند؟