رئیس سازمان بهزیستی کشور ایجاد شهرکهای بازتوانی زنان آسیبدیده را مخالف با دیدگاههای علمی و تخصصی روز دنیا در برخورد با زنان آسیب دیده دانست و گفت: حضور افراد آسیب دیده در کنار خانواده اثربخشی بیشتری در مقایسه با حضور آنان در شهرکهای بازتوانی دارد.
انوشیروان محسنی بندپی، با انتقاد از طرح ساخت شهرک بازتوانی زنان آسیب دیده افزود: بهزیستی طرحهای رسیدگی به زنان آسیبدیده را در قالب شهرکسازی برای آنان نمیپذیرد. مطالعات نشان می دهد هرچه افراد به خانواده نزدیک تر باشند، وضعیت بهتری پیدا خواهند کرد.
وی در ادامه اظهار کرد: همانطور که خانوادهها در خصوص ارتقای دانش و تحصیل فرزندانشان آنها را به کلاسهای خصوصی می فرستند تا با جمعیت کمتر این کلاسها توجه بیشتری به وضعیت درسی کودکشان شود، بهزیستی در مورد زنان آسیب دیده هم معتقد است گروه های کوچک، با نظارت بیشتر و به کار گیری افراد علمی و متخصص، در بهبود وضعیت این زنان موثرتر خواهد بود. بنابراین قرار گرفتن زنان در مراکز شبه خانواده، یعنی مراکز نگهداری کودکان بدسرپرست و افراد آسیب دیده که شاهد گسترش آنها در سطح کشور هستیم، رویکرد موفقتری خواهد بود.
رئیس سازمان بهزیستی کشور در پایان با اشاره به نظارت سازمان بهزیستی بر تخلفات مهدهای کودک تصریح کرد: معاونت اجتماعی و مدیر کل حوزه کودکان و نوجوانان به شکل آنلاین و یا تلفنی هرگونه شکایت از خدمات مهدهای کودک و تخلفات آنها را دریافت می کند. همچنین سازمان بهزیستی ناظرانی دارد که به مهدکودکها به شکل حضوری مراجعه می کنند.
وی ادامه داد: تاکنون نیز برخی مهدکودک ها در قبال دریافت شهریهای بیشتر از خدماتشان، تذکر گرفته اند، چراکه نظارت بر مهدکودک ها از اولویتهای سازمان بهزیستی است.
منبع : ایسنا
بیشتر بخوانید